Välj datum

Hökis Visrum Presenterar Lovisa Hagström

HökisVisrum / Hökarängen

tor 24 mar kl 19.00 – AVSLUTAD

Bland vardagens kalla pannkakor singlar löven från kökstaken.. Tår och tårar fryser längs blankväg till pärlor och kristaller sköra som glas... Lovisa Hagström för oss med i poetiska betraktelser och nakna sanningar i såväl raka som slingriga vägar genom livets virrvarr.

Lovisa började sin musikaliska bana i garagepunken och vandrade över såväl baktakt som folk-, rock- och världsmusik. Detta hörs i hennes musik som i sitt uttryck varierar från avskalad visa till smärtsam Majornatango. Hon har jämförts med storheter som Edith Piaff, Richard Wolf och Lisa Ekdal och hennes uttryck är ofta starkt berörande och högst personligt.

Under två år på Nordiska folkhögskolan utvecklades började Lovisa ta med visuella uttryck till sina sånger och hennes examensarbete resulterade i utställningskonserten "Tedags för Svalor" där årets sånger även kunde upplevas i form av performance och installationer i både fysisk och videoform. 

I år jobbar Lovisa vidare med nästa projekt "Avskalat", som handlar om det som finns under ytan, under huden, under det synliga, mellanmänskliga och i vart undermedvetna. Hon har under de senaste åren även skrivit material till tre album som just nu är under inspelning och vi kommer under kvällen få höra delar från de alla.

Spotify: https://open.spotify.com/track/4SdIO8ET64NiALiTHnnEST?si=c15925026a5d4c5b

Facebook: www.facebook.com/lovisahagstrommusic/

Samt på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=F4RxWqDnzeg

***********

Vi serverar fika i pausen för 30:-
Vi öppnar kl 18.00 - kom och se vår fina Cornelisutställning.

Hjärtligt välkomna!

***********

Synpunkter?