Välj datum

Dramatiserade guidningar i Borgvik

Kuja, vid nedfarten till Borgviks Hamncafé / Borgvik

ons 28 jul kl 11.00 – AVSLUTAD

DRAMATISERADE GUIDNINGAR I BORGVIK.

Nu när båtbussen börjar gå till Borgvik kan vi vid ett fåtal tillfällen erbjuda er våra väldigt uppskattade dramatiserade guidningar! Duktiga guider tar er runt i Borgvik och berättar om dess historia och unika byggnader. 

Båtbussen ankommer Borgvik 10.30. 10.45 samlas vi vid "Kuja" som ligger ca  5 min promenad från båtbryggan, vid nedfarten till hamnen. Där prickar av er som förbokat biljetter, samt ser om det finns fler som vill ansluta och köpa biljetter på plats.

Klockan 11.00 börjar guidningen som tar er runt Borgvik och berättar om ortens spännande historia. Under promenaden brukar det dyka upp historiska karaktärer från Borgvik, som ger sin syn på livet ”på bygda”. Vem som är hemma vid respektive guidningstillfälle är alltid lika spännande att få uppleva. Guidningen tar en dryg timma och vi kommer tillbaka till samma punkt igen. 

Med hänsyn taget till rådande omständigheter har vi vidtagit följande åtgärder. Biljetter bör helst bokas i förväg här, men om det finns platser kvar kan man boka på plats. Betalning sker då via Swish.

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?