Välj datum

Gudrin

Det här evenemanget är under uppbyggnad.

Föreställningarna av Gudrin 11-14 februari har ställts in. Du som köpt biljett kommer att få ett mail från Kulturbiljetter med möjlighet till återbetalning. Har du frågor kontakta  Kulturbiljetters kundtjänst: 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Gudrin är en pjäs om förståelse och om insikten om att kanske inte alltid ha rätt. Att hela din värld egentligen kanske bara är en dröm, en teaterpjäs, ett spel. Men för teaterkaraktärerna själva är fiktionen verkligare än verkligheten när deras tillvaro hotas av okända och kanske även onda krafter.

I den här världen utmanas rättvisan när kvinnorna, under ledning av självaste Pallas Athena, ska göra upp med det förtryck de mött, genom att fånga mannen Johan, för att ge honom ett andra uppvaknande.

Manus: Ulf Nygren
Bearbetning: Vår Maria Granados-Langeland & Ensemblen
Regi: Vår Maria Granados-Langeland


På scenen:
Gudrin - Elin Löfman
Johan - Joakim Sillrén
Lilla My - Sofia Långdahl
Mollie - Sanne Broström
Mommo - Sirilinn Fri

Produktion:
Koreografi & Ljud -  Solina Magnusson
Ljus & Ljud: Gabriel Turner Lycke
Scenografi & kostym: Oda Homlong
Producent: Rickard Sandberg

Spelas på Teaterverket Svea - Stora Scenen
Adress:
Sveavägen 114

Spelas:
11 februari kl 19
13 februari kl 19
14 februari kl 19

Spellängd: Ca 2 timmar inkl paus.

Uppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

Med anledning av Covid-19, för att hålla ett hälsosäkert arrangemang, har vi begränsat publikmängden till 45 personer / föreställning. Det är hälften av plasterna i salongen. Detta bidrar till ett ökat avstånd mellan publiken i salongen samt en mindre mängd människor i rörelse i lokalen.

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett.

Synpunkter?