Välj datum

Hjälp! Det är förseeeent!

Köp biljetter
0 kr – 120 kr

Teaterverket / Vasastan

tor 16 apr kl 19.30 – AVSLUTAD
fre 17 apr kl 18.30 – AVSLUTAD
fre 17 apr kl 20.30 – AVSLUTAD

Föreställningen kvarstår i nuläget som planerat, se mer info längst ned på sidan. Vi kommer att begränsa publikmängden till 20 per föreställning.

”Hjälp! Det är förseeeent!” är en musikalisk, mestadels humoristisk föreställning som bygger på Erika Dittmers händelserika liv:

”jag hade ingen 30-årskris. Möjligen undrade jag varför mitt super-duper-glamorösa-super-stardom-liv tog så lång tid på sig att materialiseras, men äsch. Jag var ju bara 30! Inte heller hade jag någon 40-årskris. Absolut inte. Tvärtom, faktiskt. Då var jag gravid med första barnet och var helt uppe i ett wow-jag-ska-bli-mamma-rus som typ varat i 6 år. Men NU, när FEMTI närmar sig med stormsteg – NU! BAM! PANIIIIIIIIK!”

Medverkande:
Erika Dittmer (som sig själv)
Rickard Karlsson Lundmark (piano)
Rachel Ann Willer (regi & manusbearbetning)
Johan Åsberg (ljus & ljud)

Spelas:
Torsdag 16 april kl. 19.30 - Premiär!
Fredag 17 april kl. 18.30 & 20.30

Spellängd: 60 minuter utan paus

Föreställningen lämpar sig inte för barn då det förekommer svordomar och starkt språk
Uppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.


UPPDATERING 2020-03-27:

Vi planerar än så länge att genomföra denna föreställning enligt plan, med ett maxantal i publiken på 20 personer. Med våra 38 stolar i salongen gör detta att alla kommer kunna sitta med en tom stol emellan sig och nästa person, om så önskas. Har du minsta symtom på förkylning eller luftvägsinfektion ska du stanna hemma. Detta gäller så klart också medverkande på scen - får någon av dem symtom kommer vi att ställa in och erbjuda ombokning eller pengar tillbaka.

Vi följer rapportering och rekommendationer löpande. Skulle förändringar ske uppdaterar vi informationen här och om det skulle bli omöjligt att genomföra föreställningarna kommer berörda biljettköpare att kontaktas om möjligheten att få pengarna tillbaka/ombokning till nya datum. Är du peppad på att se föreställningen kan du alltså tryggt köpa biljett - om förändringar sker löser vi det. :)

Det går också bra att - i mån av plats - köpa biljett på plats strax före föreställningen. Observera dock, max 20 personer per föreställning släpps in.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?