Välj datum

Urban Bäverhuvud & Att få en vän - Dubbelrelease

Köp biljetter
130 kr – 200 kr

Pygméteatern / Stockholm

sön 15 mar kl 19.00 – AVSLUTAD

Urban Bäverhuvud & Himlens Lämlar - Muntration nr. 5

Nyskrivna, lekfulla sånger på svenska med humoristiska texter i genrebefriad stil framförs på pseudo-folkmusiksätting med ett gäng härliga, hetlevererande musiker!
Gör er beredda på en minnesvärd och annorlunda kväll i glädjens tecken när Urban Bäverhuvud och hans trogna lämlar river av en god portion knasig musik för att fira in den nya skivan!

Folktrubaduren Urban Bäverhuvud är Einar Zethelius alter ego, ett till början lekfullt hobbyprojekt som tillslut blivit ett föremål för forskning på Musikhöskolan i Stockholm. Detta är den konstnärliga finalen på Einars drygt två år långa mastersarbete om texters samspel med musik. Och lekfullheten, den finns kvar!

På scen: Urban Bäverhuvud (Sång), Anton Larsson (Gitarr), Jonathan Wanneby (El-bas), Johan Lång (Nyckelharpa), Nina Grigorjeva (Flöjt), Erland Westerström (Munspel).

OBS! Biljettalternativ 2 innebär förköp nya skivan för mycket fördelaktiga 70:-!

Att få en vän - Guro fløgstad. Digital release av tvärkonstnärlig alien show!

Tänkvärd nyskriven musik på svenska i pop och jazzstil om vänskap och utanförskap.

Coronaviruset: Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och fortsätter verksamheten som vanligt.
Se vidare på vår hemsida www.pygmeteatern.se

Med stor musikalitet framförs i en svit sånger om en utomjordings resa ned till jorden och dess möte med en människa. Vi får följa med i tankarna som omger dem och hur deras vänskap utvecklas.  Avskalat och träffsäkert, konstnärligt och personligt.

På scen:  Rymdorkestern bestående av Guro Flogstad (Sång), Sara Karkkonen (Piano), Karl Wallmyr (Trumpet), Erik Nilsson (El-gitarr), Evelina Arvidsson Eklind (El-bas), Johanna Moraeus (fiol).

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?