Välj datum

Skogsfesten nummer tio.

Vårsolen har börjat glimta runt hörnet och viskar om sommaren. Föreningen Djuren i Skogen presenterar inför den stolt; Skogsfesten nummer 10. Torsdagen den 30 maj till sent på lördagsnatten den 1 juni.

Gå barfota i gräset till strömmande musik, konst, solfrukost, folkbildning, kvällsdopp, träd, dans under bar himmel, morgonljus, lära sig nytt och bli ett av Djuren i skogen tillsammans med andra snälla. Skogsfesten är en tredagarsfestival som vill skapa en vänlig, rolig och tillåtande plats utan att miljö och liv tar skada. Djuren i skogen vill skapa med miljötänk och varsamhet! Vi gör byggnader och mat av svinn. Vi klarar allt om vi hjälps åt och delar kunskaper med varandra.

Festivalen ligger i en skog en promenadväg på 25min från Lästviks Säteri i Dalsland. Till Lästviks Säteri går det att ta sig med västtrafik, elbil eller cykel. Det går att tälta på en avsedd camping eller fritt i skogen. Vi har också en lugn camping/familjecamping vid torpet Försök ca 10 min promenad från området. Det är inte jättemånga platser så fint om barn och de som behöver sova lite tidigare får bo där.

-

Vill du bidra med musik, konst, aktivitet eller något helt annat, eposta oss på artist@, konst@, aktivitet@ eller info@skogsfesten.se eller anmäl dig på vår webbsida: https://www.skogsfesten.se/delta/

Vill du hjälpa till som funktionär innan, under eller efter festivalen kan du fylla i detta formulär: https://goo.gl/forms/ckwJ2SiXRHOExiXj1

-

18+ eller i stor människas sällskap. Biljetter köper du via länk som presenteras längre fram, liksom mer information om artister, konstnärer, aktivitörer och annat gott.

Mer om Djuren i Skogen och Skogsfesten finner du på:
www.skogsfesten.se

Om du undrar något maila till info@skogsfesten.se

Ta hand om varandra så ses vi i skogen torsdagen den 30 maj
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
I vänskapligt samarbete med Lästviks Säteri, Returkultur, Studiefrämjandet, Mötesplats Steneby och förhoppningsvis fler.

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?