Välj datum

Det är lite mycket nu

Gottsunda Dans & Teater / Uppsala

ons 8 maj 2019 kl 13.00 – AVSLUTAD
ons 8 maj 2019 kl 19.00 – AVSLUTAD
tor 9 maj 2019 kl 10.00 – AVSLUTAD

I maj 2019 är det urpremiär för scenpoesiföreställningen Det är lite mycket nu - en föreställning om kallsvett, andnöd, skrik, panik och den totala tystnaden. Om falskskratt, fulgråt och syskonskap.

Föreställningen behandlar (o)förmågan att prata om psykisk (o)hälsa och människans ständiga kamp för att passa in och passa på, för att passera och prestera.

Det är lite mycket nu är en föreställning om att våga vara värdelös, om att få skratta i det allra mörkaste av mörker och framförallt om att vi alltid är större och starkare tillsammans.

MÅLGRUPP  Åk 8 – gymnasiet

SPELTID  ca 60 minuter

MEDVERKANDE  Hanna Haag, Saga Hedberg, Josefin Şîlan Karlsson och Agnes Török

 

WORKSHOP

I anslutning till föreställningen ges en kostnadsfri workshop inom kreativt skrivande och muntlig framställning anpassad för åk 8 - gymnasiet.

Workshopen går att koppla till kursplanen i svenska. Verktygen hjälper även deltagarna att sätta ord på sina känslor och erfarenheter och kan användas av deltagarna för att förebygga psykisk ohälsa.

Workshop ges direkt efter föreställningen på Gottsunda Dans & Teater. Workshop bokas in automatiskt när ni bokar in er klass till föreställningen. Se BOKA SKOLKLASS överst på denna sida.

Woskhopen ingår i föreställningskonceptet och kan inte väljas bort.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?