Välj datum

Marta Alstadsæter & Kim-Jomi Fischer - Engel

Teater Reflex / Kärrtorp

tor 14 feb kl 19.00 – AVSLUTAD

MARTA ALSTADSÆTER & KIM - JOMI FISCHER

Engel

Torsdag 14.2 kl. 19.00

Teater Reflex, Kärrtorpsplan 14, Kärrtorp

120:-

Rek från 8 år

Varifrån kommer våra tankar?

Engel är en performance om inre kamp och beslutsfattande. Se en cirkusakrobat och en dansare smälta samman i en fysisk dialog där de genom konstant förflyttning av vikt, riktning och rörelse ställer frågor om medvetandet.

Cirkusartisten Marta Alstadsæter och dansaren Kim-Jomi Fischer möts mellan genrer och skapar sig ett eget konstnärligt uttryck. Sedan år 2015 har de jobbat med ambitionen att presentera ett detaljrikt innehåll av hög kvalitet som är inkluderande och intressant för en bred publik.

Med stöd av Dansateliers, Podium Bloos, Festspillene i Nord-Norge, Dansearena Nord, Eilertsen & Granados Teaterkompani, Scenekunst i Nordland, Performing Arts Hub Norway, Fond for lyd og bilde Kulturrådet (Norge). Presenteras på CirkusMania i samarbete med Teater Reflex och ABF Stockholm.

Medverkande:

Koncept, koreografi och artister på scen: Marta Alstadsæter, Kim-Jomi Fischer

Dramaturgi och mentorskap: Petra Eikelenboom, Piet Rogie, Merel Heering

Musik: Rutger Zuydervelt (Machinefabriek)

Texten i föreställningen är baserad på ett utdrag från Anil Seths essä Guardian science weekly big unknown: What is consciousness?”

Ljusdesign: Loes Schakenbos

 

"Föreställningen är en del av CirkusMania, Stockholms nya cirkusfestival som äger rum 11-16 februari 2019 på scener runtom i Stockholms region. Information och fullständigt program finns på www.cirkusmania.se"

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?