Välj datum

Lars dagbok

Köp biljetter
50 kr – 150 kr

Påfågeln, Sankt Eriksgatan 84 / Vasastan

sön 18 nov 2018 kl 15.00 – AVSLUTAD

Lars dagbok

av Kristian Hallberg

Monolog för 10-13 år, samt familjepublik från 10 år. Speltid: 45 minuter.

Lars dagbok är en rolig och hjärtevärmande pjäs som utspelar sig under tre fantastiska och spännande dagar i elvaåriga Lars liv.

Lars känner sig som världens fegaste människa. Han vågar ingenting. Och han minns nästan ingenting. Han orkar inte en enda dag till vara den här fega killen med ett tråkigt liv. Han får en dagbok av sin mamma och bestämmer sig för att börja ett nytt liv. Den nya Lars ska bryta fram!

Lars dagbok griper rakt in i 10-13 åringens liv och vardag, med det stora social tryck de är under och som domineras av spelplatserna sociala medier, fritidsverksamhet och skolan. Pjäsen öppnar för samtal om självbild, självförtroende, om att våga vara sig själv, och om skillnaden mellan den människa man är innerst inne – som man kan skriva om i en hemlig dagbok – och den man framstår som i sociala medier.

Pjäsen är skriven av en av Sveriges mest anlitade dramatiker, Kristian Hallberg. På scenen står skådespelaren Pelle Hanæus, känd för sin huvudroll i barn-tv-serien ”Tillbaka till Vintergatan”, och med stor erfarenhet av både teater och tv för barn. Regissör är Tove Jonstoij, prisbelönt för sitt arbete med barnradio och barn-tv.

 

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?