Välj datum

Tråkmånsafton

Köp biljetter
50 kr – 100 kr

Fria Teatern / Bandhagen

lör 15 sep 2018 kl 13.00 – AVSLUTAD

En cirkusföreställning om världens tråkigaste dag. Baserat på en barnbok av Adam Dahlin i dramatisering av Stina Oscarson. Från 6 år. Premiär 15 september 2018.

När Antti har tråkigt och letar efter sin padda går han till Jonny-skrotsamlare och Leif Nordin, världens bästa grannar. De påstår att Anttis padda ligger i en gyttjepöl vid bäcken och att det idag faktiskt är tråkmånsafton. Precis som julafton och midsommarafton så finns också tråkmånsafton. Tråkmånstraditioner som prylstädning, garderobsfiske och badkarsdykning är obligatoriska. Men hur de än anstränger sig för att ha riktigt, riktigt tråkigt så misslyckas de, det blir helt enkelt en alldeles för rolig dag.

Cirkusartisterna Julietta Birkeland, Jenny Soddu och Jean-Hicham Rahmoun gör rollerna som Antti, Jonny-skrotsamlare och Leif Nordin. Från en kolossal kub gjord av gamla möbler berättas en historia där vardagsobjekt får oväntade nya funktioner. Med akrobatik, objektmanipulation och jonglering invigs publiken i Tråkmånsaftons påhittiga traditioner.

På scen Julietta Birkeland, Jenny Soddu, Jean-Hicham Rahmoun
Regi Viktoria Dalborg
Musik Magnus Larsson
Scenografi och kostym Sus Soddu
Mask Matilda Bragner
Ljusdesign June Horton-White
Magikonsult Axel Adlercreutz
Koreografiöga Katarina Lundmark
Dramatisering Stina Oscarson
Efter en barnbok av Adam Dahlin

Med stöd från Stockholms Stad och Kulturförvaltningen Stockholms Läns Landsting

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?