Välj datum

Hårdkokta fakta om ägg (familj, från 5 år)

Möt hönsen Lilly, Fatemeh och Rupert. De är kloka, fåniga, lite hispiga - precis som vi. En ordsprakande, musikalisk och rolig föreställning om ägg, relationer och vad som månne är meningen med livet!  En familjeföreställning med sång, dans och musik. 

Du håller i ett nästan varje dag... Men vad vet du egentligen om ägg? Och vad vet hönorna själva? Lilly vill lära sig allt om ägg och tittar i smyg på naturprogram på bondens teve. Men Fatemeh tycker det räcker att lägga ägg och kläcka kycklingar. Medan tuppen Rupert mest går runt och tuppar sig. I Martina Montelius nya pjäs får du höra vad de kacklar om.

De är kloka, fåniga och lite hispiga – precis som vi. Och de gillar musikal och använder ibland näbbarna till sång. På hönsgården är de trygga. Men Lilly vet att det finns nåt annat därute. Hon har faktiskt googlat! Det lilla äventyret kan börja. Så om du ser två hönor och en tupp på en buss, så vet du vilka de är…

Den 9/2 ger vi en finfin TEATERKALAS-rabatt: biljetterna kostar endast 75 kr. Pygméteatern deltar i Scenkonstfestivalen TEATERKALAS 2019. Gör såhär: Reservera biljetterna 9/2 till ordinarie pris och sedan kommer en fråga om du har en rabattkod. Skriv in teaterkalas2019 i tomma fältet så justeras priset till 75 kr/biljett.
Ålder: från 5 år
Pjäsens längd: drygt 40 minuter
Manus: Martina Montelius, inspirerat av Lena Sjöbergs bok
Regi: Agneta Ehrensvärd
Dockor: Sten Wallin
Kostym/mask: Karin Sundvall
Musik: Stefan Johansson
Dramaturg: Magnus Lindman
Medverkande: Anna Maria Granlund, David Mjönes och Åse Nelson

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?