Välj datum

VÄRLDENS BÄSTA ALLAN!

Köp biljetter
80 kr – 160 kr

Hedenborg, Svärdsjö / Svärdsjö

sön 30 sep 2018 kl 16.00 – AVSLUTAD

En hyllningskonsert till Allan Edwall - "Världens bästa Allan"!

Det är få kulturpersonligheter som har varit lika folkkära och älskade som Allan Edwall. I konserten framförs Allan Edwalls sånger som han på senare år har kommit att bli mer och mer uppmärksammad för vid sidan av sin skådespelargärning. Konserten ger prov på mustiga skrönor och satiriska samtidsbetraktelser färgade av svart humor tillsammans med visor och musik.

Humor, publikkontakt och spontanitet är viktiga ingredienser i Lucas och KGs genom åren mycket uppskattade konserter. 2018 turnerar de för tredje (och sista) året i rad med succéföreställningen "Världens bästa Allan" som redan framförts över 120 gånger landet runt.

KG Malm är estradören, vissångaren och skådespelaren som gärna presenterar de visor han sjunger genom att berätta smått galna historier ur livet som han dessutom i svaga stunder påstår är självupplevda. KG har bl.a fått Taubestipendiet av Astri och Evert Taubes vänner, Byggnads Kulturstipendium och Göteborgs stads kulturstipendium.

Lucas Stark är en av landets flitigaste turnerande vissångare som uppträder både ensam och i olika konstellationer. Lucas har bl.a fått Ulf-Peder Olrog-stipendiet, Taubestipendiet av Astri och Evert Taubes vänner, Konstnärsnämndens stipendium och är sedan 2009 invald på livstid som ledamot av Svenska Visakademin.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?