Välj datum

Klubb Mariama #7 Safoura Safavi & Mpho Ludidi

Köp biljetter
100 kr – 150 kr

Pygméteatern / Vasastan

lör 10 mar 2018 kl 19.00 – AVSLUTAD

Safoura Safavi är sångerska och kompositör med en internationell publik framför allt i Europa, USA och Iran. Hon kom med sin familj som 5-årig flykting från Iran till Östersund. Tillsammans med sin syster Melody bildade hon 2004 bandet Abjeez som förnyat den iranska popmusiken genom att sjunga ska, reggae, och flamenco på persiska. Senast i höstas var de på turné i USA med en ny skiva, Par Sho, i bagaget.

Safoura är en mångidig artist som de senaste åren jobbat mycket med ljud-design och teatermusik. Hon är också en äkta och unik scen-artist som vet hur man trollbinder en publik. Klubb Mariama är oerhört stolta över att presentera Safoura i en lite mer intim konsert med gamla och nya vänner.

Safoura Safavi, Sång, bas

David Douhan:  Gitarr

Johan Moberg: Gitarr, Keys

Marcos Boquelon, Trummor

Mpho Ludidi är en sångare och gitarrist från Sydafrika, som numera är bosatt i Blekinge. Han växte upp med soul, jazz och gospel. De influenserna reflekteras i hans egen musik, som han kallar Afro Acoustic Soul. Mpho har samarbetat med många olika musiker i Sverige och har bland annat spelat i koraspelaren Lammen Cissokhos band. Till Klubb Mariama kommer Mpho med en basist och som vanligt lär klubbvärden Robin hoppa in på några låtar.

Mpho Ludidi: Sång, gitarr

Magnus Petersson: Kontrabas

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?