Välj datum

Moderna Tider - Charles Chaplin- Cafébio

Kulturhuset i Kungsängen/Stora scenen / Kungsängen

tis 6 mar kl 11.00 – AVSLUTAD

Njut av fika och film och ta gärna med dig barnvagnen eller kom utan till Cafébio på Kulturhuset i Kungsängen. Man mot Maskin. Charlie Chaplin gestaltar luffaren som möter det löpande bandet. Denna klassiker valdes 1998 av Amerikanska Filminstitutet som en av Topp-100 komedier. Den lilla luffaren blir slagen och utskälld inne i fabriken där manicken som liknar en matmaskin en vacker dag gör att lunchrasten endast varar i 15 minuter. Avskedad och arbetslös slår han följe med en hemlös för att söka efter lycka och pengar. Av en slump möter de bland annat en sjungande kypare vars lustiga sång är rappakalja, en fängelsekund och fler därtill. Luffaren och den hemlöse vandrar hand i hand mot en osäker framtid i slutet av filmen. De har varken funnit lycka eller pengar men mer viktigt, varandra. Tiden och satiren är tidlös i Moderna Tider.

Bolag:  NONSTOP ENTERTAINMENT

Åldersgräns: Barntillåten

Längd: 87  min

Ingår i SWF-licensen: Nej

Regissör: Charles Chaplin

Skådespelare: Charles Chaplin Paulette Goddard Henry Bergman

Njut av fika och film och ta gärna med dig barnvagnen eller kom utan till Cafébio på Kulturhuset i Kungsängen. Det går bra att ta med fika in i biosalongen. Under Cafébion sitter du på stol vid cafébord.

Det går att köpa biljetter och fika i caféet, Café Chris vid kulturhusets entré i mån av plats under caféets öppettider. För öppettider och förbeställning av mat och dryck: http://cafechris.se/

Entré: 50 kr

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?