Välj datum

Hasse och Tage - Vart tog alla hundarna vägen? - Leif Gellerfalk Trio

Köp biljetter
100 kr – 150 kr

Kulturhuset i Kungsängen/Stora scenen / Kungsängen

fre 9 feb kl 19.00 – AVSLUTAD

I likhet med Povel Ramel behöver Hans Alfredsson och Tage Danielsson knappast någon presentation. Deras revyer, sketcher och filmer har roat miljoner svenskar.

 I flera år har också succéföreställningen “Vart tog alla hundar vägen?”med Leif Gellerfalk Trio, sanktionerad av Hans Alfredsson själv, låtit publiken få återstifta bekantskapen med nummer som Rågsved, Tages monolog om Sannolikhet och massor av andra kända nummer.

”En härlig afton och mycket rolig underhållning med ”Vart tog alla hundar vägen?” Vi levde med och skrattade gott åt gamla nummer som Tage och jag skrivit för länge sedan... och upplevde det hela som nytt och fräscht.”

Hans Alfredsson

Om Leif Gellerfalk Trio

Leif Gellerfalk har i sin trio med sig två duktiga och erfarna musiker.

 Lasse Thorsberg är jazzmusikern som spelat bas så länge han själv kan minnas.

 Henrik Falsin är gitarristen som spelar som om han är född med instrumentet i händerna. Båda två har lång erfarenhet av att spela tillsammans med stora svenska artister.

 Leif Gellerfalk själv är multitalangen som inte bara trakterar sin flygel med bravur, utan dessutom har erfarenhet som både skådespelare och tonsättare. Alla tre har turnerat över hela landet...

Längd: 2 x 40 minuter med 30 min paus.

Förbeställ lättare mat och dryck från Café Chris i pausen! Café Chris är även öppet mellan kl. 17.15-19.00 innan konserterna. Ta gärna en AW med lättare mat och dryck.

Pris: 150 kr ordinarie, 100 kr studerande/pensionär/arbetslös

Det går att köpa biljetter i caféet, Café Chris vid kulturhusets entré i mån av plats under caféets öppetider. För öppetider och förbeställning av mat och dryck: http://cafechris.se/

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?