PARADISO – Dagspass – Söndag

Turteatern / Johanneshov

sön 6 aug 2017 kl 15.00 – AVSLUTAD

SCENKONSTFESTIVAL – PARADISO #9
Scensommaren är räddad! Helgen 4–6 augusti fylls scenrum, foajé och torg med workshops, föreställningar, öppen scen och festivalhäng. Festivalen består av ett 20-tal programpunkter och riktar sig främst till unga mellan 13-25 år, men alla oavsett ålder är alla välkomna! 

Vid köp av dagspass har du tillgång till alla programpunkter under den dagen. För att bli insläppt på festivalens olika delevenemang måste du även “köpa” enkelbiljetter till vart och ett av evenemangen. Vuxen som köpt dagspass bokar festivaldagens enkelbiljetter gratis (pris för vuxen utan dagspass är 70 kr/biljett).

Besökare t.o.m. 18 år bokar enkelbiljetter gratis, utan dagspass.


Här får du en översikt på festivalens delevenemang, och kan boka enkelbiljetter till de du önskar närvara på: https://kulturbiljetter.se/arrangör/30/ungatur/


Paradiso #9 handlar om årets tema: det omätbara. Fokuset ligger på sådant som inte är mätbart, jämförbart eller lönsamt, men helt centralt för våra liv. Som när du drabbas av den överväldigande känslan av kärlek, eller som din längtan efter att höra hemma någonstans eller den kroppsliga upplevelsen av att äta din älsklingsrätt. För oss är årets tema gränslöst spännande rent konstnärligt och fyllt av politisk sprängkraft.


Söndag 6 augusti

ALL MY DREAMS COME TRUE
Klockan 15.00, i storan

Läs mer och köp/boka biljetter: https://kulturbiljetter.se/evenemang/2918
 

BOYS DON'T CRY
Klockan 16.30, i lillan

Fri entré

marDRÖMMAR
Klockan 18.00, i storan 

Läs mer och köp/boka biljetter: https://kulturbiljetter.se/evenemang/2926
 

FOLKMUSIKENS BEYONCÉ 
Klockan 20.30, i storan 

Läs mer och köp/boka biljetter: https://kulturbiljetter.se/evenemang/2922

AVSLUTNINGSFEST
Klockan 21.30 - 23.30, i foajén
 

WHICH, WHITCH IS WHICH
Klockan 22.00, i foajén

 

Här får du en översikt på festivalens delevenemang, och kan boka enkelbiljetter till de du önskar närvara på: https://kulturbiljetter.se/arrangör/30/ungatur/

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?