Välj datum

20 sätt att överleva högstadiet

Bristol / Centrum

mån 29 maj 2017 kl 19.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i maj 2017.

”20 sätt att överleva högstadiet” är en humoristisk, varm och musikalisk kabaré där tre skådespelare, som alla har överlevt högstadiet, ger 20 tips på hur man på bästa sätt överlever sin tid mellan 7:an till 9:an.

Föreställningen bygger, framför allt, på ett stort antal brev som elever från olika typer av områden i Västerås skrivit till 4:e teatern. Eleverna har fått skriva ett brev till sina föräldrar, ett till sig själva i framtiden samt ett brev som om dom var sin egen bästa vän. Breven varierar mellan högt och lågt, vissa är dramatiska och hjärtskärande medan andra är absurda och drastiskt roliga! Utöver det, så kommer även skådespelarna att berätta om sin egen tid på högstadiet

Föreställningen innehåller mycket sång och musik, som skådespelarna själva framför med hjälp av två gitarrer och en klarinett. Låtarna är i första hand nyskrivna av Evgeni Leonov, men de blandas även med skådespelarnas egna favoritlåtar från sin tid på högstadiet. Dessutom så kommer man att få höra Sonya Hedenbratts gamla hitlåt ”Låt hjärtat va’ me”, som också är det 20:e och sista tipset på hur man överlever.

ca 60 MINUTER

Regi & manus: Lotta Östlin-Stenshäll

Medverkande: Agnes Hargne Wallander, Mikaela Hagelberg och Evgeni Leonov

Scenografi & Kostym: Sara Kander

Hår & Mask: Helena Andersson

Ljussättning: Sofia Öhrndalen

Musikredigering: Joel Sundin

Vuxen 120kr

Under 19år 80kr

 

 

 

Synpunkter?